Jurgen Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 Dzisiaj jadąc samochodem usłyszałem w radiowej "Trójce" ok godz. 20.06, że w przyszłym tygodniu może sypnąć śniegiem. Tylko nie powiedzieli gdzie... Słyszał też ktoś coś? Czy może mi się przesłyszało? Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2005 A może jednak przyjdzie? Na pewno sypnie bo na Pilsku linę założyli... Ja też słyszałem i wiem, że ma być to blisko, czyli u nas ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 14 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2005 A może jednak przyjdzie? a dzisiaj to nawet w telewizorowni pokazali opady śniegu w czwartek )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcins Napisano 14 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2005 A może jednak przyjdzie? Mam nadzieje ze ta aura utrzyma sie dluzej w 16 dniowej prognozie na tvn pokazywa;i ze do konca listopada nie powinno byc jakiegos duzego ocieplenia.MAM NADZIEJE ZE W POLOWIE GRUDNIA BEDE JUZ ZMIGAL NA BIESZCZADZKICH STOKACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2005 A może jednak przyjdzie? Do JC: widziałeś tą wiszącą linę na własne oczy bo ja tam w sobotę bułem i lina leżała pod słupami i nikogo tam nie było nic się przy montarzu kolejki nie działo tak jagby stary sezon się skończył miesiąc tamu a nowy zacznie się dopiero za pół roku - i czasu jest dość więc można sobie uciąć długi weekend(polska specjalność). A z obserwacji wiem że jak by dzisiaj mieli tą kolejkę gotową to zanim pozałatwiają wszelkie odbiory techniczne UDT i ect..... to będzie w najlepszym wypadku połowa stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi