dav1d Napisano 29 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2005 Był już ktoś tam w ubieglych latach? warto jechac? czy lepiej w inne miejsce malopolski? i wie ktos jak am jest z karnetami , tzn czy jak kupie karnet calodniowy to bede mogl jezdzic z do zamkniecia wyciagow , bo zwykle wyciagi zamykaja o 22 a w sylwestra maja jezdzic troche dluzej i nie wiem czy na ten doliczany czas ten karnet bedzi4e wazny ,a musze wiedziec teraz bo jeszcze nie wiem o ktorej przyjechac na stok ... ze strony bialkatatrzanska. com usunieto dane kontaktowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalczewskip Napisano 29 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2005 sylwester w Białce? Z tego co wiem, to warto korzystać ze wstrony www.bialkatartranska.pl, inne strony to jakies nieoficjalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dav1d Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2005 sylwester w Białce? BYLEM I NA TEJ STRONIE CO PODAJESZ I NA bialkatatrzanska.com i na obu nie ma juz danych kontaktowych , ktos je celowo usunął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi