kaes Napisano 29 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2005 Kupiłem nową RC4 Race SC model 2004\2005.Nie mogę znaleźć informacji na temat kątów ustalonych fabrycznie.Gdybyś mógł mi te dane podać byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 30 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 do bobica 87 na 0,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaes Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 do bobica Dzięki japoński.Jesteś guru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaes Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 do japoński Jeszcze jedno pytanie.Czy w Łodzi jest serwis który mógłbyś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 30 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2005 do bobica ale to przecież do bobica było !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 2 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2006 do japoński W Goldsporcie na Żeromskiego 78 - Mietek, jak mu powiesz co Ci potrzeba zrobi tak że pod mikroskopem nie znajdziesz różnic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaes Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2006 do japoński Dzięki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi