mac Napisano 9 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2002 Czy ktoś się orientuje gdzie w Poznaniu można nabyć książkę "POWER SPEED DRIVE". Nie chce mi się wypisywać przelewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rb Napisano 9 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2002 "POWER SPEED DRIVE" W W-wie widziałem w AUchan. ROmek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 9 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2002 "POWER SPEED DRIVE" Baaaardzo mądra odpowiedź. Gratuluję Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rb Napisano 9 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2002 "POWER SPEED DRIVE" No cóż, spróbuję Ci to wytłumaczyć : skoro była ta książka w w-wskim AUchan, to jest szansa , że i w Poznaniu. Jeżeli jej tam nie będzie to będziesz miał rację ze swoimi `gratulacjami`. Baaaaaardzo )))) pozdrawiam, Romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 9 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2002 "POWER SPEED DRIVE" a w którym A. ? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 9 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2002 "POWER SPEED DRIVE" No i d... Byłem i nie było. Chyba że byłem w niewłaściwym ale na zwiedzanie obu zabrakło mi determinacji i czasu. A może w Warszawie można to gdzieś dostać ale bliżej centrum? ( Wybieram się za niedługo.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 9 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2002 "POWER SPEED DRIVE" Moi znajomi umówili się kiedyś pod Auchan ... po godzinie jeden zobaczył drugiego i dzwoni: przejechałeś !!! nie zauważyłeś mnie. Drugi na to: ależ skąd, od godziny czekam na Ciebie w Piasecznie !!! .... - jak to w Piasecznie ? %%#$%@%@ )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 9 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2002 "POWER SPEED DRIVE" >Jeżeli jej tam nie będzie Niema! >to będziesz miał rację ze swoimi `gratulacjami` I co, mam rację?) Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rb Napisano 9 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2002 "POWER SPEED DRIVE" Ja widziałem w A.Modlińska. Samochodem bez korków i radarów od centrum ok.15 min. Do ronin: maaaaaaaaaasz rację. Ale W-wą też są zainteresowani poniektórzy. Dobranoc, ROmek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosy Napisano 10 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2002 "POWER SPEED DRIVE" To może jeszcze jedna próba "z tej beczki"... chyba w Poznaniu, tak jak w Wawie też jest SKI-Team. W tym warszawskim widziałem wczoraj ... Pozdrawiam Bosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi