byczek Napisano 11 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2006 Zainteresowany jestem kupnem Elanów S10 jednak wyczytałem gdzies, ze sa strasznie awaryjne (pękają, niszczą sie szybko krawędzie) nie wiem czy wypowiadali sie o nich ludzie, którzy zamiast po sniegu jeździli po kamieniach, jednak majac w perspektywie wydatek ok 1500zl troche sie zmartwilem. Zastanawiałem sie też nad Head c220 lub c240. Co wy o tym sądzicie??? A moze ktos poradzi mi jakis inny model. Jezdze moze jeszcze nie najlepiej technicznie, ale radze sobie bez problemow z kazdym stokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 11 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2006 Elan S10 lub Head c220 co sądzicie o tych modelach Head - to dopiero jest awaryjność !!! Sorki, ale nie chce mi się pisać więcej o tej gównianej marce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 11 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2006 Elan S10 lub Head c220 co sądzicie o tych modelach domyślam się dlaczego... pzdr-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki2000 Napisano 18 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 Elan S10 lub Head c220 co sądzicie o tych modelach kup Elana S10 sam na nich jezdzilem i sa extra nic sie z nimi nie dzieje jak sie jezdzi po ludzku a niepowiem zebym jezdzil wolno a o Head'ach szkoda słów...... pozdrawiam )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi