abrymarz Napisano 16 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 Witam wszystkich. Moze troche zawracam glowe, ale ... Mam stary kask ;-) Czesc nalepek ze starosci musialem odlepic (byly malo "estetyczne"). I mam pytanie: Czy mozna "zdobyc" gdzies nowe inne nalepki, bo sama czarna skorupa wyglada nieciekawie. Nie jestem esteta - chcialbym tylko troche ozywic wyglad kasku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 16 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 Nalepki na kask ? nalepki skionline.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 Nalepki na kask ? bartasinme mozna gdzies dostac taką fajną naklejke skionline.pl ??;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 16 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 Nalepki na kask ? sma jestem ciekaw. Miejmy nadzieje ze JC się na ten temat wypowie. Wiem że kiedyś były naszywki, ale naszywka psuje thermotkaninę. Naklejka na kask jest lepsza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abrymarz Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 Nalepki na kask ? Gdyby byly skionline.pl tez byloby fajnie. Ale takie "zwykle", czy sa do dostania (oczywiscie kupna)?? Kask z odlepiona czescia nalepek wyglada nieladnie:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2006 Nalepki na kask ? Witam, jestem w Austrii, jak wrócę zamawiam nalepki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike1989 Napisano 17 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2006 Nalepki na kask ? A naszywki tez mozna jeszcze dostac(ewentualnie kupic) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 17 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2006 Do dżej si (JC:) A gdzie jesteś w austrii i jakie tam są warunki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 Nalepki na kask ? To pozdrowionka i milego smigania napisz jak tam jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi