Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

CKI w krynicy zaliczony...!!!

kpt

Rekomendowane odpowiedzi

Wyobraźcie sobie ze na CKI zaliczyło 97% (jeden Boguś sie nie wyrobił na SL:). Czegoś takiego nie było w historii KURSU. Jeszcze 3 lata temu zaliczalo, 13%:) CO w na to:). To jest wzrost poziomu, pol. narciarstwa:)!!!!!????:):)??

pozdro Pawel

no to super!!!

jak byłeś na CKI to mam pytanko bo wybieram się w marcu ale nie wiem czy mnie kasa puści. Ile cię kosztowała pierwsza cześć tego kursu??

to znaczy interesuje mnie ile wydawaliście na wyciągi mieszkanie i jedzeni i wogóle jak to wygląda.

z gory dziękuję za odpowiedż :)

serdecznie pozdrawiam

szymek]

odp.....

czesc Szymon! w Hajduczku tak naprawde nie ma obowiazku mieszkać( kilku kol. mieszkalo w domkach za 25pln)Jednak polecam nocleg w Hajduczku jest bardzo wygodny i co wazne można sie dobrze najeść. Cena za spanie i nocleg 60pln. Mysle że warto. na wyciągi rożnie. na slotwinach byliśmy 4 razy na dzien placisz 35 pln. na jaworzynie 2 razy i placisz okolo 55pln na dzień, czyli do 14. Imprezy integracyjne też musisz wliczyć w koszty. zaczynają sie pierwszego dnia , wielką biba i po każdym egzaminie powtórka z rozrywki:) piwo w hajduczku kosztuje 3,50:).

POzdrawiam i dozobaczenia w zakopanym na metodyce:)

odp.....

Witam. Jestem Tomi.

Mam do ciebie kpt pytanie.

Czy możesz coś więcej powiedzieć jak wyglądał cały kurs?

Dokładnie chodzi mi o to jak byliście oceniani, czy po każdym dniu była oceniana jakaś ewolucja? czy może pod koniec tyg. był całościowy egz.?

A oprócz tego kto z wykładowców był na kursie i uczył.

i już ost. pytanie :) czy na slalomie i slalomie gigancie ciężko było zrobić czas czy nie było z tym problemu?

Z góry dziękuję za odp. ;) Pytam ponieważ ja się wybieram w marcu.

odp.....

Witam Tomi!

Na kursie miesiliśmy 4 instruktorów: Stanislawski, Beerezik, Ptak, Piotr Stawarz. Polecam osobiście Berezika!:) NA Końcowym egzaminie (ewolucje) mieliśmy Markiela, Maraska i kogoś tam(nie pamiętam:).

Trzeciego dnia kursu mieśmy teorie: technika nie było problemów, 4dzień SL,GS, na GS czas wzorcowy wyczesał Bartek Ptak, byl na kacu a dzień wcześniej przyjechała do niego narzeczona(której bardzo dziękujemy za to;). Dzięki temu wszyscy zaliczyli;) SL oblała jedna osoba. w sumie nie było trudno:) i najcięższe za nami:) później posypały sie egzaminy z teorii i terenówka 6 dnia. W ostatnim 7 dniu na ewolucjach tez lajcik ( zwracaja uwage na sylwetke, ułożenie kijków i sposób zatrzymania) Powodzenia i do zobaczenia w zakopcu!:) pozdro Pawel

No to chyba mlodzież wzięła się do roboty, albo wykladowcy lekko na kacu. A tak poważnie to gratulacje, 97% o czymś świadczy. Na moim kilka lat temu w Zakopcu zdało 60%. No to do zobaczenia na stoku po tej samej stronie ( tzn po przeciwniej niż kursant)

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...