kpt Napisano 17 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2006 Wyobraźcie sobie ze na CKI zaliczyło 97% (jeden Boguś sie nie wyrobił na SL:). Czegoś takiego nie było w historii KURSU. Jeszcze 3 lata temu zaliczalo, 13% CO w na to:). To jest wzrost poziomu, pol. narciarstwa:)!!!!!????:)?? pozdro Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 17 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2006 CKI w krynicy zaliczony...!!! no to super!!! jak byłeś na CKI to mam pytanko bo wybieram się w marcu ale nie wiem czy mnie kasa puści. Ile cię kosztowała pierwsza cześć tego kursu?? to znaczy interesuje mnie ile wydawaliście na wyciągi mieszkanie i jedzeni i wogóle jak to wygląda. z gory dziękuję za odpowiedż serdecznie pozdrawiam szymek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpt Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2006 odp..... czesc Szymon! w Hajduczku tak naprawde nie ma obowiazku mieszkać( kilku kol. mieszkalo w domkach za 25pln)Jednak polecam nocleg w Hajduczku jest bardzo wygodny i co wazne można sie dobrze najeść. Cena za spanie i nocleg 60pln. Mysle że warto. na wyciągi rożnie. na slotwinach byliśmy 4 razy na dzien placisz 35 pln. na jaworzynie 2 razy i placisz okolo 55pln na dzień, czyli do 14. Imprezy integracyjne też musisz wliczyć w koszty. zaczynają sie pierwszego dnia , wielką biba i po każdym egzaminie powtórka z rozrywki:) piwo w hajduczku kosztuje 3,50:). POzdrawiam i dozobaczenia w zakopanym na metodyce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 18 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 odp..... Witam. Jestem Tomi. Mam do ciebie kpt pytanie. Czy możesz coś więcej powiedzieć jak wyglądał cały kurs? Dokładnie chodzi mi o to jak byliście oceniani, czy po każdym dniu była oceniana jakaś ewolucja? czy może pod koniec tyg. był całościowy egz.? A oprócz tego kto z wykładowców był na kursie i uczył. i już ost. pytanie czy na slalomie i slalomie gigancie ciężko było zrobić czas czy nie było z tym problemu? Z góry dziękuję za odp. Pytam ponieważ ja się wybieram w marcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpt Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 odp..... Witam Tomi! Na kursie miesiliśmy 4 instruktorów: Stanislawski, Beerezik, Ptak, Piotr Stawarz. Polecam osobiście Berezika! NA Końcowym egzaminie (ewolucje) mieliśmy Markiela, Maraska i kogoś tam(nie pamiętam:). Trzeciego dnia kursu mieśmy teorie: technika nie było problemów, 4dzień SL,GS, na GS czas wzorcowy wyczesał Bartek Ptak, byl na kacu a dzień wcześniej przyjechała do niego narzeczona(której bardzo dziękujemy za to;). Dzięki temu wszyscy zaliczyli;) SL oblała jedna osoba. w sumie nie było trudno:) i najcięższe za nami:) później posypały sie egzaminy z teorii i terenówka 6 dnia. W ostatnim 7 dniu na ewolucjach tez lajcik ( zwracaja uwage na sylwetke, ułożenie kijków i sposób zatrzymania) Powodzenia i do zobaczenia w zakopcu! pozdro Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo33 Napisano 18 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 CKI w krynicy zaliczony...!!! No to chyba mlodzież wzięła się do roboty, albo wykladowcy lekko na kacu. A tak poważnie to gratulacje, 97% o czymś świadczy. Na moim kilka lat temu w Zakopcu zdało 60%. No to do zobaczenia na stoku po tej samej stronie ( tzn po przeciwniej niż kursant) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 18 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 odp..... Dzięki za odpowiedź! Myślę że się spotkamy na jakiejś bibie w zakopcu serdecznie pozdrawiam i gratuluje zaliczenia pierwszej częśći!! szymek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luku Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 CKI w krynicy zaliczony...!!! ja sie moze wybiore za rok na kwalifikacyjny bo mam dopiero 15 lat =D ale nie wiem czy bedzie kasa.... może mlodziqw bedą lżej oceniac... :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi