tymon_tm Napisano 11 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2002 Cześc. Post kieruję w szczególnosci do osób z miasta Budki Suflera i talientivnych prezenterów TV3. Korci mnie trochę nabyć drogą kupna narty biegowe. Jest jednak problem a nawet dwa - nie ma sniegu (tego sie nie da przeskoczyć) i kompletnie nie wiem gdzie w okolicach Lublina mozna sobie ich `poużywać`. Czy ta dyscyplina jest wogóle uprawiana przez kogoś (tzn amatorsko chocby)?? pozdraviam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 11 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2002 Biegówki Jest jeszcze jeden problem brak biegowek w lubelskich sklepach Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wronka Napisano 11 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2002 Biegówki Ja tam nie wiem o biegówkach w lubelskiem, ale ciekawi mnie, czy gdzieś można kupić biegowy model nart wodnych, pewnie typu Jezuski (z całym szacunkiem). Wiecie coś o tym? pzdrw, wronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 11 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2002 Biegówki Mozna w komisach poszukać - koło byłej Taniej Knigi są pzdrv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 11 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2002 Biegówki Nieee..? Ale a probos Lublina jest u nas przecież wyciąg na Zalewie (ale nie narciarski:( , mówiło sie o popularyzacji nart wodnych, czy jak one się zwą. A nie sądzę zeby u nas dało się kupić sprzęt do tego czegoś. pzdrv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 11 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2002 Biegówki O tak, moj trener z sekcji plywackiej UMCS mieszka na Czubach i na biegowkach (jak jest snieg) biega na AOS! Moj Tata biega po Starym lesie, wspomniany trener w okolicach Zalewu. Warunek oczywiscie jest jeden - snieg. Pozdro J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 11 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2002 Biegówki Jakiś tam wybór biegówek widziałem w Warszawskim Gosporcie.(imielin) Ale gdzie się na tym poruszać to sam nie wiem. Sam kiedyś kupiłem jeszcze w jakimś polsporcie ale zdążyły się zestarzeć w piwnicy nidoczekawszy śniegu w poznańskim klimacie. Siema Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 11 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2002 Biegówki A, jest tez minus. Brak kultury sportowej w naszym miescie powoduje, ze jak juz po dwoch wizytach w lesie wyrobisz sobie "slad" to niestety spacerowicze Ci go rozdepcza, bo latwiej im isc po czyms takim niz obok - niestety nie mysla o biegaczach... Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 12 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2002 Biegówki Mieszkam koło Starego Lasu ale chyba trudno tu o wystarczająca ilosc sniegu zeby nie zataraniać po gałęziach. Choć mój sasiad systematycznie jeździ (chyba w lesie) to nie widywałem ani tam ani w okolicy innych `bjerndalenów`. Z tą kulturą sportową - mi wystarczy że sie ludzie gapia na mnie jak na postrzeleńca kogda dosiadam swój rower - domyslam sie że ewentualne spotkanie x-stopnia z róznymi typami (czy to żule czy pro-rodziny na spacerku)podczas jazdy chocby w tym lesie na biegówach polegałoby na wtykaniu palcami na śmierć i usmiechach politowania. A jak jadę na dwóch kólkach to mnie przynajmniej klepnąc nie zdołają pozdraviam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rtgpsn Napisano 12 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2002 Biegówki Kiedyś jak jeszcze mieszkałem na LSM-ach to można było pobiegać w Starym Lesie droga przy torach ale od kąd nabudowali osiedli w wąwozach to raczej Stary Las służy jako miejsce do walenia wińska dla okolicznych żuli ( Co do biegania to od szwagierka wiem że w Tomaszowie Lubelski, każdej zimy przygotowują trasę biegową półprofesjinalnie (chyba krokiem łyzwowym nie pobiegniesz) w Siwej Dolinie To tam gdzie odbywają się zawody MTB , kiedyś nawet Puchar Langa się odbywał. A i miła knajpka jest u wylotu dolinki (jeżdzę tam na rowerze) Biegówki widziałem w ofercie Makro ale ono sie cieszy miernym zaufaniem forumowiczów. Ze swojej strony powiem że uzywamy oboje butów alpiny do biegania ( trochę innych niz w ofercie ale jednak) j jesteśmy bardzo zadowolenia (poziom oczywiście amatorsko-rekreacyjny) Do zobaczenia na biegówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 12 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2002 Biegówki Nio tak do Tomaszowa to jednak jest kawałek.. A może na ścieżce rowerowej jak śnieg ją przykryje...? Dupnie troche z tą rekreacją u nas. Aaa - czy przypadkiem w AlpenSki Center Rąblów nie ma przypadkiem tras MTB na których moznaby pobiegać?? pozdraviam ps. Ja tak na razie teoretycznie - musze rozpoznać przeciwnika zanim zdecyduję sie na bieganie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi