Gość metaal Napisano 8 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2006 Witam Gdzie w Warszawie robią taką usługę. Może ktoś już coś takiego robił na swoich butkach i ma wiedzę którą może się podzielić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majek Napisano 8 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2006 Odbarczanie skorupy buta co to kurka jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeQuila Napisano 9 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2006 Odbarczanie skorupy buta Tu masz troche: http://tinyurl.com/h4wf4 generalnie kilka piw i suszarka. Mozesz tez przeszukac grupe: http://groups.google.pl/group/pl.rec.sport.zimowe znajdziesz kilka watkow. T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo33 Napisano 22 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2006 Odbarczanie skorupy buta Ważne, by nie stac gościowi na karku i nie jęczeć mu ze za pół godziny wyjeżdżasz na Mont Blanc, bo cała tajemnica tkwi w tym , aby nie skracać czasu ogrzewania i chłodzenia. W innym wypadku po dniu jazdy, skorupa wraca do stanu pierwotnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrysiak Napisano 24 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2006 Odbarczanie skorupy buta Coś takiego robią w skiteamie na 17 stycznia-50zł od punktu, ale chyba nie mają zbyt dużego doswiadczenia. Dzięki temu wymieniłem przymałe salomony na nowe, bo jeden mój but pękł im i oddali mi nówki ze sklepu. Teraz chyba nie biorą za to odpowiedzialności. Możesz zadzwonić i spytać Wojtka Zycha (trochę mruk wię sie nim nie przejmuj) z wału miedzeszyńskiego przy yachtklubie polskim, który zimą (a właśnie mamy wiosnę więc mógł się już przestawić na surfing) ma serwis narciarski i sprzedaje salomona (tel 0226160419 lub 601270868). On wysyła takie buty do Krakowa do faceta który sprzedawał maszyny do odbarczania butów do skiteamu i zna sie od nich trochę lepiej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi