MB Napisano 14 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2006 Jakie zawody w weekend w Białce? Jak ja się wybieram już w czwartek na weekend do Białki to znowu trafię na "spęd". Ostatnio trafiłem na Olimpiadę Młodzieży ale były tłumy. Czy teraz znów mi to grozi????? No dobra może tym razem będzie na co popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2006 Jakie zawody w weekend w Białce? Grozi Ci Carvingowy Puchar Polski w sobote i niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2006 Jakie zawody w weekend w Białce? Nic mi nie grozi.Te moje utyskiwania są w formie sarkazmu. A fajne zawody chętnie obejrzymy ze znajomymi. Do 22:00 można się najeździć do woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2006 Jakie zawody w weekend w Białce? Jeszcze jedno pytanie. Jesteś lepiej zorientowany;konkretnie w które dni CPP? Domyślam się,że sobota i niedziela. Czy tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2006 Jakie zawody w weekend w Białce? Tak jest: sobota i niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi