tadi Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 do tej pory jeżdziłem na narty w Karkonosze/polskie i czeskie/.W najbliższą zime planujemy wyjazd na Słowację.Ale gdzie?...Chopok?ruzzomberok?Donovaly? JA zjadę każdą trasą,ale żona i syn tylko niebieskimi.Jeśli ponadto macie namiary na fajne noclegi,to byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_7 Napisano 12 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2006 SŁOWACJA-gdzie na narty ? Witam, Ostatnią zime spędzałem na chopoku. Było naprawde fajnie, przdewszystkim prawie 30 km tras na jeden skipass, dużo taniej niż w polsce, zróżnicowane trasy, długie i przyjazne niebieskie trasy jedna nawet 3 km. Co ważne to nie takie duże kolejki. dobra i tania gastronomia w samym ośrodku. Niestety na temat noclegów za dużo nie moge powiedziec, ponieważ miszkaliśmy 15 km od chopoka w TATRLANDI w liptovskim mikulaszu, Pozdrawiam, Młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2006 SŁOWACJA-gdzie na narty ? Jak z "niebieską" rodziną to proponuję Donovaly. Ty "stara wyga" wyjeździsz się na FIS-ówce, a rodzinka na przyjemnych, łatwych trasach po drugiej stronie drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi