jarek Napisano 17 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2006 Piszcie co tam gorale mowia albo czy indianie chrust zbieraja (jak w starym kawale) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2006 Bedzie zima w tym roku czy nie ??? Co to wogule za pytania są.... pewnie że będzie))))) i mam nawet na to pewną teotię podpartą faktami: - Gorole do lamusa - tylko prognozy długoterminowe: w maju synoptycy prognozowali zimne i mokre lato, jakie było to wszyscy wiemy, a nie dalej jak miesiąc temu słyszałem prognozę na zimę że ma być ciepła i sucha - napewno się pomylili, więc myślę że za 39 dni będziemy śmigać na nartkach i mam na myśli nasze rodzime ośrodki a nie alpejskie. pozdrawiam sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitter Napisano 17 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2006 Bedzie zima w tym roku czy nie ??? Sądząc po tych anomaliach jak w NY pewnie może nadejść szybko zaskakując znowu naszych drogowców. Ostrzmy ndechy aby nie zaskoczyła nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosqr Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 Bedzie zima w tym roku czy nie ??? Odnosnie prognoz dlugoterminowych to ja slyszalem tak: lipiec upalny, w sierpniu zimniej i troche deszczu. I faktycznie co do lipca sie zgadza, sierpien spedzilem na Helu i tez sie zgadza. Nie wiem jak tam w innych rejonach, bo bylem odciety od pradu;] Nie to zebym nie chcial sniegu jak najszybciej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ardu Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 Bedzie zima w tym roku czy nie ??? ...obserwujcie przyrodę: jarzębina obficie obrodziła (prznajmniej na Podbeskidziu) więc będzie sroga zima... Leśnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 Bedzie zima w tym roku czy nie ??? ....mówią że jak żołędzi jest dużo to zima będzie lekka) na moim polu rośnie Dąb i ma wpiz....u żołędzi))))))) .... i co Wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi