Bierek Napisano 28 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 A więc..chciałbym kupić w końcu buty do nart. Jeśli chodzi o doświadczenie to mam za sobą 4 sezony narciarskie, nie wiem szczerze mówiąc jak określic poziom moich umiejętności więc opiszę je w inny sposób:) => 3 razy w Polsce a jeden w Alpach Francuskicj ( co prawda 7 dni, ale jeździłem od 9 do 16 prawie non stop po wszystkich możliwych trasach- oprócz czarnych oczywiście) i tam podbudowałem zdecydowanie swoje umiejętności- tak myślę. Generalnie bardzo szybko robię postępy. podstaw uczył mnie ratownik GOPR a resztę podpatrywałem od najlepszych na każdym stoku i to tyle o umiejętnościach.Myślę więc , że jestem coś a la średniozaawansowany..ciężko mi to ocenić. A więc, jakie buty byłyby dla mnie odpowiednie? Ponoć Lange są dobre - ale jaki typ? Na co zwrócić uwagę? Poza tym mam szeroką stopę..jest na to rada? no i zasadnicze pytanie..warto kupować na Allegro czy w ogole w necie, skoro nie mam o tym zielonego pojęcia? Jak dotąd zawsze wypożyczałem cały zestaw, ale stwierdziłem , że chociaż buty powinieniem mieć własne:) czy znajdę coś dla mnie w granicach 500zł? dzięki z góry za wszeeeelkie wskazówki. Gregorio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 28 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 Proszę o pomoc w wyborze butów !! Idz do sklepu - masz szeroka stope to LAnga Medium Feet albo High Feet ... i jak juz pojdziesz do tego sklepu to popros zeby ci cos doradzili jak jestes a la sredniozaawansowany. Pozd Adam P.S jak nie włozysz i nieposiedzisz z 20min to tak naprawde gówno wiesz o tym bucie czy ci lezy czy nie , czy krew dopływa czy juz przestała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 28 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 Proszę o pomoc w wyborze butów !! Idz do sklepu - masz szeroka stope to LAnga Medium Feet albo High Feet ... i jak juz pojdziesz do tego sklepu to popros zeby ci cos doradzili jak jestes a la sredniozaawansowany. Pozd Adam P.S jak nie włozysz i nieposiedzisz z 20min to tak naprawde gówno wiesz o tym bucie czy ci lezy czy nie , czy krew dopływa czy juz przestała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 29 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2006 Proszę o pomoc w wyborze butów !! Witam Spokojnie kupisz jakieś buty w tej cenie mozesz iść do sklepu i przymierzać wiele modeli czy ci lerza pasujaczy włożysz nogę ja ci polecam Nordica, Dalbello z tego napewno cosdopasujesz na szeroką stope w sklepie zawsze ci polecą coś. A jeśli chodzi o neta to tak musisz iść do kslepu przymierzyc buta jeśli cosci spasuje to wtedy odpisać sobie model firmę rozmiar i możesz szukać na necie jeśli znajdziesz tansze a z wmiare pewnego źrudła to mozesz kupować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 30 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2006 Proszę o pomoc w wyborze butów !! za 500zł to kupisz podstawowe buty ,ze wskazaniem dla osoby początkującej z flexem około 50, najlepiej jak dołożysz jeszcze 200-300 i kupisz coś lepszego (flex 60-70), na tym nie stracisz a wręcz zyskasz.I napewno kupuj w sklepie a nie jakimś allegro. muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi