Czarny Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 Ha! własnie wykoleił Bode o całe 51setnych. Fischer górą.!!!! I dzisiaj pokazał klase i wczoraj Amerykaniec na zjeździe. Fischer górą!!!!! Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! No to oczywiste. Szkoda tylko ze Schoenfelder nisko. Ale ogolnie pozytywnie Fischer górą !! Pzdr. Homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! Schonfelder jest raczje slalomista i jutro sie pokaze o 10 rano w slalomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! Wiem ze jest slalomistą. a co do jutra to 10 niestety jest godziną w ktorej jestem w szkole no i co tu zrobic ;(. Pzdr. Homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! Bobic ... to Ty zyjesz ...? Pozdrawiam z biura prasowego PS w Alta Badia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! Tia, nie mialem telefonu przez dwa dni, ale chlopaki z firmy mowily mi, ze jestem posuzkiwany Fajnie Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 19 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! HEHE i kto to mówi, a ponoć wyniki w PŚ nie przekładają się na jakość nart, czyż nie? Czarny? no wiem bo to tylko w przypadku Atomica )) ok. zajadę w podobnym tonie (żaba też nogę podstawia do podkucia) ...tydzień jakoś tak szwed MYHRER wydymał wszystkich łacznie z Kale w slalomie na czym? na Nordicach!!! hurrra! na jakich? Dobermann! hurra!!! Czarny opyliłem Salomony zakupiłem Nordici, choć ich jeszcze nie wypróbowałem, już teraz dżądra ciągną mi się po ziemi )))) pozdrawiam wszystkich czekających na śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! No nie przekłada sie! Ale Pale jezdzi na sklepowym przeco :) :) A Atomic niech sie wysra i to na miekko. Wszyscy od Atomica UCIEKAJĄ i dobrze bo z debilami nie ma co gadac. Niestety Hermi jeszcze walczy , ale juz staruszek jest z brzuszkiem i za młodzieża nie nadąrza , szkoda kozak był z niego nieziemski. Jozpa gratuluje wyjebania przeszczepów mam nadzieje ze opchnołes je w dobrej cenie. Podobno salomon zawsze jest w cenie hehehehehehe. A co ty od Nordicy chcesz Doberman jest kozak i to hohoho. Ostatnio przymierzałem słabe 130 sklepowe i wiesz co NIE były takie słabe byłem pod takim wrazeniem ze siedziałem w nich dobre 40min. Sprzedawce myslał ze je juz juz juz łykam , a ja : "a macie 150 bo troche miekkie , ale fajnie naprawde hihihihihi". Tak wiec jozpa gatuluje z totalnej paranoi na Salomonie wreszcie zaszalałes i pokazałes klase, teraz masz prawie Fischery i prawie Rossi--niole. Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! Mnie na samą mysl ze bedziesz szalał na Nordice drżą dżądra , ze asz chuczy. Chyba musimy sie styknąc na jakims stoku , bo mało kto ma taką nawije. Pozdr najczarniejszy z czarnych Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 20 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! no nie ma sprawy w tym roku będę sie "zsuwał" w Czechach bo mam tam bliżej niz np. do Czarnej Góry, a na Stubaje i Hintertuxy mam nadzieję w przyszłym roku (przypadłość jedynego żywiciela rodziny, żeby ująć to delikatnie), a to już nie długo ) oczywiśćie zgadzam się Herman, Palander, Kale, a i ulubieniec mojego syna Lasse, który juz nie smiga (emeryt lat chyba 38), a i jeszcze Axel to fajna paka "starej' gwardii ", Bode? styka mi jego bezkompromisowość, pieprzyć to, pieprzyć tamato....fajnie, chyba że to tylko poza, a to wtedy chmuwd pozdro jozpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! Czarny Brzechwa ma z Toba na noc i najwięksi gawędziarze ludowi też,a dzeci by z Ciebie miały pociechę. hahahaahah (nie przejmuj sie) pozdro Barti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 20 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! RACECARVER 8( ...hm...a jaśniej!??, bo tak samo jak łatwo mnie rozśmieszyć, tak samo łatwo mnie wkur.....ć! i to przed świętami heh...(TY też sie nie przejmuj) oczywiście pozdro jozpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! Jozpa looz! Kolega Carver ma taką przypadłość , jak rodzice choinke kupują i bombki wieszają to go w komórce zamykają (hahahahahahahaha) ale pamietaj najważniejsze jest zebys sie nie przejmował. No prosze prosze koledze niedługo skala sie skonczy narciarska, to w nagrode mysle ze dostanie nowa skale , i co -- no i gówno bo skale do latania dostanie. hih!! Oczywiscie Pozdrawiam P.S jozpa do swiat i tak sie nie dogadamy bo to swięta i ludziska szaleją. Daj znac tylko na maila jaki masz najblizszy wyjazd i gdzie to sie dogady i poszalejemy , nie tu, tylko na sniegu, a co!!! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! I wytłumaczcie mi jakim kurwa sposobem mozna miec wygodne buty do Race. Bez kitu chyba sznurowane Salomony hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2006 I coo? Palander rządzi! Jozpa jarałeś źiółko????????chyba tak.........nie wkurzaj sie złość pięnkości szkodzi luz Czarny a buty mam ze skóry hahahaaha a narty snieżki w przeciwieństwie to Ciebie na Herminatorze forumowy hahahaahaha trzeba sie luzowac panowie a nie szczerzyć zębiska pozdro Barti:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi