volk33 Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 Jezeli sie zdecyduję na Elan Magfire 10 czy moge wziąc 160 mc poniew3az zalecana długość tej narty to 168 cm a niestety nigdzie nie jest juz dostepna .Została tylko 160 .Moje umiejetnosci to drugi sezon na nartkach jakieś 5+ w skali do 10. Jazda przygotowany stok jazda na krawędziach stromiej i muldy raczej zeslizgiem.Troszeczkę problemy z kolanem.Wzrost 180cm waga ok.100.Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 elan Magfire 10 Trochę za krótkie. Zadzwoń do firmy Folc (P. Mirek Gardocki) oni mają dystrybucję Elana na Polskę napewno Ci znajdą 168 . Ja swoje SLX też tam kupiłem Magres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm8 Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 elan Magfire 10 Pomijam sprawę techniczną, czyli czy 160 to za dużo czy za malo, ale drugi sezon na nartach i poziom 5+, no to tylko gratulować. Troch skromności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianos Napisano 19 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2006 elan Magfire 10 bez oceniania Twoich umiejętności w drugim czy po drugim sezonie myśle że ta długość nartek bedzie troche za krótka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi