tikk Napisano 7 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2007 Chyba tylko indiańskie zaklęcia pomogą na śnieg. To jest koszmar przecież. Z nudów szukałem prognozy pogody na której może ktoś śnieg przepowie i znalazłem to: http://weather.icm.edu.pl/ Prognoza tylko na 3 dni ale za to jaka. Opady i wiatr zgadzają się jak w zegarku. Sprawdziłem w Nowy Rok w Kluszkowcach. Miało padać i padało więc poszliśmy na żarełko bo miało przestać za 1,5h do 2h. I co? Przestało ;-)). A wiara spakowana do domciu pojechała. Wieczorkiem pustki i o to chodzi. !!! ŚNIEGUUUUU !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poor Napisano 7 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2007 Czumpa, lumpa, snapa, leeez !!! ja juz powoli trace wiare ze w tym sezonie spadnie snieg... dlateog hyba zaczne zbierac kase na wyjazd w alpy... tylko kto wspomoze biednego studenta:???;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 7 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2007 Czumpa, lumpa, snapa, leeez !!! masz moje wsparcie:)...w staraniach o snieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi