Macio_0 Napisano 26 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 Sadzac po takiej pogodzie to chyba nikt z nas w ten weekend nie bedzie siedzial w domu(wspolczucie dla SB),dlatego mam pytanko gdzie sie wybieracie na narty,ja jade na Jaworzyne a pozniej jeszcze na Azoty sie wbije:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 Wreszcie ja będę wszędie... wszędzie gdzie tylko są webkamerki, co rano zaliczam całą austryjacką część Alp za pośrednictwem 3SAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batu Napisano 26 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 Wreszcie To do zobaczenia na stoku. Też tam jadę, ale dotrę chyba dopiero na wieczór więc najpierw Azoty a od niedzieli Jaworzyna. Boję się tylko o kolejki bo mzowieckie zaczyna ferie, ale co tam - wytrzyma się pozdrawiam (szczególnie SB) shulz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parówa Napisano 26 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 no nie za bardzo ..... W Krynicy niestety nie sypnęło zbyt obficie Na całych Słotwinach (u Ryby i na Azotach) miejscami zielono. Cały czas śnieżą i może naśnieżą ??!! Podobnie na Jaworzynie . Mam nadzieję że nie braknie im wody ps. Npisz jak było !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 26 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 no nie za bardzo ..... ja z córką będę w wiśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi