JC Napisano 28 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2007 Ciekawe, kto z Was zwrócił uwagę, że Palander, i Matt jechali w Kitz na nowych Fischerach! Bobic się nie liczy! Benek jechał na "starych" Atomach, ale już Szwedzi na nowych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Narty 07/08 ...no Szwedzi jechali nie tylko na nowych Atomach, ale i nowych Nordicach i ktoś (nie pamiętam) jechał na nowych Volklach, zimy jak by prawie nie było, ale narty "nowe" i tak są....ach ten marketing. pozdro jozpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Narty 07/08 Juz chyba ze cztery sezony w Kitz odbywa sie nieoficjalna premiera sprzetu na nastepny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Narty 07/08 Nie wiem na jakich jechali, bo nie widzialem, ale na fotach na podium maja juz nowe narty. Ja tam wiem, ze ujezdzalem Progressory w Karpaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Narty 07/08 Ja też juz na nich jeździłem i na nowych RX-ach i na Race-ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 29 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2007 Narty 07/08 To samo z Voelklami. Co niektórzy pomykali na nowych Racetigerach, niektórzy jeszcze na starych ale na dole do "prezentacji" dostawali nowe modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi