JC Napisano 1 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2007 Nową kolekcję nart Fischer RX Fire i Heat można obejrzeć w dziale sprzęt. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2007 Fischer 07/08 seria RX zobacz nową kolekcję! k... a tak było fajnie były se RX FIRE, były plany żeby je kupić, ale z powodu braku widoków na zimę plan uległ ostudzeniu, potem był plan pożyczyć do testów ale Bobic nie dowiuzł do Szczyrku, a teraz co.......na co się zdecydować, k....!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 2 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2007 Fischer 07/08 seria RX zobacz nową kolekcję! nowa kolekcje (07\08)mozna przetestowac w Szczyrku w demo station Fischer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 2 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2007 Fischer 07/08 seria RX zobacz nową kolekcję! do SB -nie widziałem jeszcze gościa który chciałby jezdzić na Fire-ach po trawie i najlepiej za uszkodzone narty podziękować.Gratuluje-a Bobicowi daj spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 Do Szczypiora: Do Szczypiora: nie miałem zamiaru jeździć na RX FIRE-ch po trawie, powiem więcej ani po trawie ani po Szczyrku obojętnie czy tam jest śnieg czy go nie ma, a jeśli barometrem u Ciebie w wypożyczalni czy narty pożyczać czy nie są warunki śniegowe Szczyrku to Ci również serdecznie gratuluję. Tylko trzeba było zapytać po co chcę narty pożyczać skoro śniegu nie ma. A uszkodzenia: mając wypożyczalnie nart(szczególnie w Szczyrku) powinieneś liczyć się z tym że to się zdarza, bo tą dziurę co Ci pokazywałem zrobiłem w sarcu Tyrolu i doskonałych warunkach śniegowych i za naprawę tej dziury musiałem zapłacić, więc dlaczego jeśli by mi się to przytrafiło w pożyczonych nartach, miałbym oczekiwać że naprawisz to za "DZIĘKUJĘ", niemniej jednak klient pożyczający narty powinien wiedzieć że ewentualne uszkodzenia sprzętu nie są wliczone w cenę wypożyczenia. Zyczę powodzenia, metra śniegu w Szczyrku i miljona klientów w Twojej nowej pięknej wypożyczalni! Pozdrawiam. sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 3 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 Fischer 07/08 seria RX zobacz nową kolekcję! Do S.B Dziękuje za rzyczenia i zapraszam na testy z kolekcji 07\08. Do dwuch razy sztuka.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 Fischer 07/08 seria RX zobacz nową kolekcję! .....dziękuję napewno nie omieszkam skorzystać, a ten I raz to potraktujmy jako falstart. pozdrawiam sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 Fischer 07/08 seria RX zobacz nową kolekcję! No to sobie Panowie pogadali .... Ciesze sie, ze dyskusja byla krotka i na koncu sprawa zostala wyjasniona. Na szczescie teraz snieg juz jest w Szczyrku i mam nadzieje, ze ludziska testuja narty mimo tego, ze Czyrna nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 4 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2007 Fischer 07/08 seria RX zobacz nową kolekcję! Uprzejmie informuje (takie otrzymałem inf.) iż dzisiaj w nocy mają wyjechac maszyny na trasy w obrębie Czyrnej i Malego Skrzycznego.Zapraszam na testy Fischera z kolekcji 07\08 \ Demo Station Szczyrk.Pozdrawiam urzytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi