Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

ekspres narty wroclaw -pomozcie

guga1

Rekomendowane odpowiedzi

Expres narty jeżdzą głównie do Szpindla, są też wyjazdy do Pecu pod Śnieżką, czasem Harrachov, ale ceny podobne za wyciągi jak w SM.

Zajrzyj do Pałacyku na Kościuszki na giełdę narciarską, tam często są ogłoszenia o expresach, sprawdź też biuro podróży Apollo, miesci się w Hotelu Monopol od strony opery, oferty mają w oknie wystawione.

Ja często w weekendy na dzień lub dwa jeżdzę do Czech ale do SM głównie, najczęściej mam wolne miejsce/miejsca w autku.

Pozdrawiam, Leszek

W Palacyku oglasza sie tylko Almatur, bylam w ta sobote z nimi, zero organizacji (tak sobie bylo). Z Apollo wyjazdy byly super (losowanie karnetu heheh) no i 4 czy 5 wyjazd gratis. Ale z Monopola sie wyniesli, nie wiem czy wogole istnieja dalej (jak ktos wie gdzie maja teraz siedzibe, albo na numer tel do nich niech da znac).

Wiem ze ceny sa podobne w innych miejscowosciach (ale jednak ciut tansze), ale w innych miejscach jest mniej ludzi przynajmniej.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...