guga1 Napisano 30 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2002 Znacie moze jakies wyjazdy na ekspres narty z wroclawia? Najlepiej jakies tanie i nie do Szpindlerowego Mlyna (jak kolwiek to sie pisze), bo tam drogo. A moze komus brakuje 2 osob do wyjazdu autem??? Pozdrawiam i z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 31 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2002 ekspres narty wroclaw -pomozcie Expres narty jeżdzą głównie do Szpindla, są też wyjazdy do Pecu pod Śnieżką, czasem Harrachov, ale ceny podobne za wyciągi jak w SM. Zajrzyj do Pałacyku na Kościuszki na giełdę narciarską, tam często są ogłoszenia o expresach, sprawdź też biuro podróży Apollo, miesci się w Hotelu Monopol od strony opery, oferty mają w oknie wystawione. Ja często w weekendy na dzień lub dwa jeżdzę do Czech ale do SM głównie, najczęściej mam wolne miejsce/miejsca w autku. Pozdrawiam, Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga1 Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2003 ekspres narty wroclaw -pomozcie W Palacyku oglasza sie tylko Almatur, bylam w ta sobote z nimi, zero organizacji (tak sobie bylo). Z Apollo wyjazdy byly super (losowanie karnetu heheh) no i 4 czy 5 wyjazd gratis. Ale z Monopola sie wyniesli, nie wiem czy wogole istnieja dalej (jak ktos wie gdzie maja teraz siedzibe, albo na numer tel do nich niech da znac). Wiem ze ceny sa podobne w innych miejscowosciach (ale jednak ciut tansze), ale w innych miejscach jest mniej ludzi przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi