laryzbyszko Napisano 18 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2022 Cześć, oferuję na sprzedaż buty narciarskie Atomic Hawx Ultra 130 S w rozmiarze 28/28.5 cm. Rozmiar reguluje się za pomocą dodatkowej wkładki (w zestawie). Buty kupiłem jako nowe i były używane przez 2 sezony (niepełne, ponieważ korzystałem też z innych butów). Buty posiadają normalne ślady użytkowania. Do butów posiadam oryginalne pudełko, wraz ze wszystkimi elementami, które dostałem przy zakupie. Zainteresowanych proszę o kontakt na DM. Buty są aktualnie do obejrzenia/zakupu w okolicach warszawskiego Ursynowa. Cena: 700 PLN do negocjacji Link do ogłoszenia OLX: https://www.olx.pl/d/oferta/atomic-hawx-ultra-130-s-28-28-5-cm-buty-narciarskie-CID767-IDSk83o.html Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi