Mastaz Napisano 10 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2003 W koncu zdecydowalem sie na kupno nart. Fisher Radarc.. pojezdzilem i pasuja mi na tyle ze mam zamiar miec swoje. I tutaj kilka pytan. Czy warto do nich dokupowac plyte? Wiem ze maja jakas.. ale czy to wystarczy i czy dodatkowa plytka nie usztywni zbytnio narty. Dalej, jakie wiazania kupic... nie chce wydawac na nie kupy szmalu, chodzi mi o wiazania sredniej klasy.. No i ostatnia kwestia to cena... jaka jest przyzwoita cena za te nartki? Pozdro i dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 11 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2003 Kupuje narty Na dziś przyzwoita cena to 700 zł. W giacomelli (nie wiem jak to się pisze ,ale chyba jakoś tak) przecenili na 800 zł więc np. na giełdzie powinny kosztować 700 zł. pozdrowienia Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackone Napisano 11 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2003 Kupuje narty A po co Ci jeszcze jedna płyta do Radarców? One maja już porządną plyte 2,5 cm. Jeśli do tego dołożysz jakieś "wysokie" wiązania, to i tak będziesz stal wysooooko nad śniegiem;) pozdroovka Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastaz Napisano 11 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2003 Kupuje narty No wlasnie sie pytam czy jest sens dorzucac plyte Serio 800 zeta? Cena sklepowa normalna to chyba 1399... W ktorym Giacomelli widziales takie? I czy sa ta tegoroczne czy zeszloroczne Radarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 11 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2003 Kupuje narty Ja widzialem tegoroczne radarci w Giacomelli po 1099 (to juz po przecenie). Mozna tez tam dokupic wiazania tyrolii (tez sa przeceny, ale cen nie znam). Jak kupisz Tyrolie D9 to Ci zadna dodatkowa plyta nie bedzie potrzebna- te wiazania daja podwyzszenie 31mm plus booster na narcie 25mm. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 11 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2003 Kupuje narty Rzeczywiście dzisiaj kosztowały 1099 ,ale w ubiegłą środę 800 ,na pewno bo przy mnie facet kupował i płcił (musieli zrobić niezły bałagan przy przecenach i walnęli się ,po prostu czasami trzeba mieć trochę szczęścia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastaz Napisano 11 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2003 Kupuje narty no ale 1099 tez w sumie niezle.. moze nei jakas wielka przecena ale jak za te nartki to raczej niewiele. Lece kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 11 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2003 Kupuje narty Nie napalaj się .Jak jesteś z Warszawy to jedź na Wał Międzeszynski tam jest sklep Jaga sport napewno jeszcze parę zł. urwiesz , kupując z wiązaniami nawet więcej niż parę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastaz Napisano 11 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2003 Kupuje narty ooo.. dzieki za info.. sie bardziej napalilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 11 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2003 Kupuje narty >dołożysz jakieś "wysokie" wiązania, to i tak będziesz stal wysooooko nad >śniegiem;) I do tego Atomici (buty) z 50 mm podniesieniem i juz w kolejce patrzysz wszystkim na łysiny;)) Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastaz Napisano 11 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2003 Kupuje narty hehe i tak wiekszosci patrze ale buciki juz mam inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi