soldamn Napisano 15 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2003 poradźcie : nie jeżdzę zbyt dobrze ale nie jeźdzę też żle mój stary sprzęt to : Head Team racer z sl 100 bardzo spodobala mi się jazda fun i mam ochotę kupić funcarvery + wiązania do 800 zł JAKIE POLECACIE ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 15 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2003 funcarvery do 800 zł Zobacz tu na giełdzie, jest pare ciekawych propozycji. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastaz Napisano 16 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2003 funcarvery do 800 zł uzywane... bo chyba nowych nie kupisz z wiazaniami za tyle.. a jesli ci sie uda daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piętras Napisano 16 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2003 funcarvery do 800 zł do 800 złotych nie kupisz nic sensownego (chyba że ktoś się pomylił kupując fany za tysiąc używane masz co chcesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 16 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2003 funcarvery do 800 zł Sam na giełdzie kupiłem 11.12 z wiązaniami za 750PLN. Miały wprawdzie przetarty ślizg ale osobiście uważam że dla amatora który nie musi walczyć o ułamki sekund najważniejsze w narcie to jej konstrukcja i geometria. Na Twoim miejscu poszukałbym więc na giełdzie. Pozdrawiam Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiphop[ Napisano 23 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2003 funcarvery do 800 zł hej, wczoraj (23.02) mozna bylo kupic na gieldzie w wawie za 650 pln uzywane a9.11 (tzw kaczory), stan przyzwoity! pozdro hiphop[ ps. na ostatnim straganie pod plotem przy wejsciu na tor lyzwiarski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi