niwin Napisano 18 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2003 Witam! Zakupiłem ostatnio Atomy 9.11 (oczywiście nie nowe) z wiązaniami Race 614. Na Atomach się nie znam - to pierwsze nartki tej firmy w moim posiadaniu. Mam więc pytanko do znawców firmy - o jakich na tym forum nietrudno : Czy to wiązanie można podnieść (zamontować dodatkową płytę na standardową carvXcharger)? Kumpel w swoich 9.10 ma xentrixy i są one sporo wyższe od raców. Myślę, że nartę typowo funową warto by było trochę "podnieść". A swoją drogą to ciekaw jestem Waszych opinii o tych nartach (porównanie z następcą: 10.11, itp.) Pozdro Niwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2003 Do znawców Atoma - płyta pod Race 614 Czy to taka zolta z dziurawym czerownym dziobem?) Jesli tak to wrazenia pozytywne. Tak pomiedzy 9.10 a 10.11:))) Pozdro bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hornetti Napisano 18 Marzec 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2003 Do znawców Atoma - płyta pod Race 614 Ja mam Ride 412, wiec wyzsze od race-ow. Jak chcesz to mozemy zrobic mala wymiane (oczywiscie jakies +$ z mojej strony na twoja rzecz ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 19 Marzec 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2003 Do znawców Atoma - płyta pod Race 614 Chyba się jednak nie zamienię Pozdro Niwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi