majkel22 Napisano 11 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2003 Czy ktos z Was ma jakis pomysl jak w miare tanim kosztem zrobic tyczki do slalomu - mam dostep do darmowych sklejek, i potrzebuje jakis sensowny pomysl na to jak zamontowa i jak zrobic mechanizm odginajacy tyczki - czy daj jakas gume, czy moze zbudowac cos na sprezynie. Na tyczkach tych kce sobie pojezdzic dla treningu wiec nie musza byc niewiadomo jak wytrzymale. Predkosci tez nie beda racze duze - czekam na jakies rady/sugestie pozdrawiam majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 Tyczki home-made moze cos z wlokna szklanego nawet trwale i gietkie..... pz. rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 Tyczki home-made Podpiłuj je naokoło to się będa łamać jak będziesz je atakował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 Tyczki home-made swewego czasu miałem tyki chyba 6 sztuk zrobione z jakiegoś kija chyba od miotły (zwróć sie do Harrego napewno jakieś ma na składzie) noi i spręzyn a na dole z przyspawanym drutem (kawałkiem kkątaownika ) wbite w ziemie , najleopije ostre zeby przebiło ewntualnie lód , tylko ze jak dymniesz w taka tyczke drewnianą to ja dziekuje;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel22 Napisano 16 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 Tyczki home-made dzieki za posta ........ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi