Zibi84 Napisano 9 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2004 mam pytanko, gdzie moge kupic buty atomic B9 04/05, moze ktos wie??? prosze o odpowiedz!!!! w Lublinie i Warszawie z tego co wiem to jeszcze w sklepach nie ma!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2004 Atomic B9 Katowice sklep Summit na pl.Wolnosci - buty stoja od pazdziernika. michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi84 Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2004 Atomic B9 dzieki!!! ale mam nadzieje ze sie pojawia w w-wa albo Lublinie, troche mam daleko... ale jak nie bedzie wyboru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2004 Atomic B9 Napisz do Summita i zapytaj gdzie nablizej Ciebie maja jakis sklepik zAtomikiem. Pozdrawiam. michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi84 Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2004 Atomic B9 dzieki bede probowal!!! a w w-wa jeszcze nic nie ma bo dzisiaj obdzwonilem cala. pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi