PaTyK Napisano 26 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2004 Mam 190 cm wzrostu, waze 84 kg i jestem srednio zaawansowany - ile DIN mam ustawic na tych wiazaniach?? Prosilbym o szybka odpowiedz. Ma ktos moze dostep do instrukcji obslugi od tych wiazan?? Jesli ktos woli kontakt via GG to zapraszam pod nr 2488766. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 27 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2004 Tyrolia SL 10 Rail na RailFlexie 2 ustaw 6.5 powinno być dobrze:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm Napisano 28 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2004 Tyrolia SL 10 Rail na RailFlexie 2 Powinno - a jak będzie za mało można z .5 podkręcić na stoku.. przy okazji tabela: http://tinyurl.com/58xxk (uwaga: wartości są dla narciarza typ I, czyli początkujący). Warto też przeczytać jak z tych tablic korzystać :-) To fragment manuali serwisowych Tyrolii, które kiedyś wygooglałem. Dużo przydatnych informacji tam jest. Pozdrawiam, Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi