aklim Napisano 6 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2005 Witam jako "nowy" wszystkich skimaniaków. A teraz do rzeczy.Mam okazje kupić nowe RX 8-ki z sezonu 2004/05.Długość 175 cm.Mam 185 cm wzrostu ok.90 kg wagi i jeżdżę, jeżeli moge siebie ocenić , na 4+.Wg opisu jest to idealna narta na nasze polskie stoki ,na których warunki są różne :-)w zaleznosci od pogody, humoru włascicieli wyciagów, dnia tygodnia ,itp, itd. Czy ktoś miał okazję na tych nartach jeździć ? Co moze o nich opowiedzieć .I czy długość 175 cm będzie dla mnie OK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 6 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2005 Fisher RX8 - kto jeździł na nich ? Wiatm, w marcu kupilem owe narty, tez po cenie poromocyjnej, jeszcze nie miałem okazji ich spróbować, jednak do zakupu zbierałem sie przez cała zimę, gromadząc z każdych stron opinie. Wybrałem RX8, czemu??? Wszyscy mi ją doradzali. Ponoć świetna narta, wybaczająca wszelakie błędy techniczne. Dlatego nie zastanawiałem się. Co do długości, to mam 178 cm i waże 68 kg, kupiłem narty o 165 cm ( po konsultacji z doświadczonymi, pogadaj z Bobic`kiem, gość ma zajefajne pojęcie o białym szaleństwie). No to owocnych zakupów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 7 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2005 Fisher RX8 - kto jeździł na nich ? dzięki za info - no właśnie cały czas męczy mnie ta długość - czy 175 to Ok czy ciut za duzo pozdr Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi