magelan Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 Kupuje narty,do tej pory jeździłem na gigantowych volkl (starych) 205cm podobno dobrze jakieś 35 lat minęło jak zacząłem wzrost 182 waga 110 kg mam do wyboru Fischer rcx 170cm, atomic gs 9+ 170cm, volkl P90 SC 163cm co wybrać ???? Pomóżcie dziś do 24,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 Pomocy dzisiaj Myślę że przesiadka z dłuuuugich ołówków od razu na kruciutkie Voelkl-e 163 może być troszkę za drastyczna... Przy tej masie wybrałbym raczej Atomica. Fischer może być ciut za "mientki" - Ty jednak jeszcze załapiesz dużo starych nawyków. Jak spodoba Ci się nowoczesna technika jazdy, następne narty z czystym sumieniem możesz sprawdzać slalomki o dł. 165. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 Pomocy dzisiaj Dzięki , kupiłem GS9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi