tikk Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Mam okazję kupić narty z Railflex. Jaka jest różnica między Railflex a Railflex II bo teraz większość nart ma Railflex II. Railflex to niewypał czy stara technologia w porównani z Railfex II? Jaki wiązania można zamontować na tej płycie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bobic Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? Railflex I to poprzendik Railflex II. Do Railflex I przychodza inne wiazania niz do Railflex II !!! Nie polecam juz nart na I. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luku Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? a jak mam do wyboru fischery rc4 race sc 04/05 to lepiej zabrac z wiazaniem na railflex I czy z boosterem i normalnym wiazaniem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczeniakos Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? jesli mozna to rowniez chcialbym sie podpiac do tematu...mam ten sam dylemat chce kupic FISCHER RC4 RACE SC i sie zastanawiam czy wybrac PŁYTA BOOSTER + WIĄZANIA FS10 czy Płyta RAILFLEX 2 i Wiązania FS 10 ??? moze ktos cos wie na ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczeniakos Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? Do Tikka znalazlem cos na temat plyt http://groups.google.pl/group/pl.rec.sport.zimowe/browse_thread/thread/8810014c1083dcb7/494f2cdeb65507ad?lnk=st&q=wiazania+FS10&rnum=10&hl=pl#494f2cdeb65507ad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luku Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? i co z tego wynika ? ze railflex lepszy od boostera ?? sam nie wiem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczeniakos Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? z czego co wynika...wlasnie chcialem zasiagnac opini na temat raiflexa i boostera...sam nie wiem co wybrac...za bosterem i fs10-tkami przemawia cena ktora jest nizsza niz za riflexa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luku Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? PYTANIE !!! co lepsze booster czy railflex 2 ? odpowie ktos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bobic Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? Railflex )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts