tikk Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2006 Mam okazję kupić narty z Railflex. Jaka jest różnica między Railflex a Railflex II bo teraz większość nart ma Railflex II. Railflex to niewypał czy stara technologia w porównani z Railfex II? Jaki wiązania można zamontować na tej płycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? Railflex I to poprzendik Railflex II. Do Railflex I przychodza inne wiazania niz do Railflex II !!! Nie polecam juz nart na I. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luku Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? a jak mam do wyboru fischery rc4 race sc 04/05 to lepiej zabrac z wiazaniem na railflex I czy z boosterem i normalnym wiazaniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczeniakos Napisano 22 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? jesli mozna to rowniez chcialbym sie podpiac do tematu...mam ten sam dylemat chce kupic FISCHER RC4 RACE SC i sie zastanawiam czy wybrac PŁYTA BOOSTER + WIĄZANIA FS10 czy Płyta RAILFLEX 2 i Wiązania FS 10 ??? moze ktos cos wie na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczeniakos Napisano 22 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? Do Tikka znalazlem cos na temat plyt http://groups.google.pl/group/pl.rec.sport.zimowe/browse_thread/thread/8810014c1083dcb7/494f2cdeb65507ad?lnk=st&q=wiazania+FS10&rnum=10&hl=pl#494f2cdeb65507ad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luku Napisano 22 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? i co z tego wynika ? ze railflex lepszy od boostera ?? sam nie wiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczeniakos Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? z czego co wynika...wlasnie chcialem zasiagnac opini na temat raiflexa i boostera...sam nie wiem co wybrac...za bosterem i fs10-tkami przemawia cena ktora jest nizsza niz za riflexa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luku Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? PYTANIE !!! co lepsze booster czy railflex 2 ? odpowie ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Railflex a Railflex II czym się różnią? Railflex )))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi