dadol Napisano 14 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2006 W którym mieście można je kupić w Makro , w komentarzach dotyczących tej narty SKILUX napisał że są w makro za 1300 pln , tylko w którym , bo w Katowicach ani w Zabrzu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm8 Napisano 14 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2006 SLX-w którym mieście w MAKRO można je kupić ? Widziałem w Łodzi, ale tydzień temu, od tamtego czasu nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbx3 Napisano 15 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2006 SLX-w którym mieście w MAKRO można je kupić ? Dzisiaj w Lodzi jeszcze byly. Ale po co przeplacac ? Zadzwon 504 178500 dostaniesz lepsza cene ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weronika_s Napisano 16 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 SLX-w którym mieście w MAKRO można je kupić ? W poznaniu są na bank, w piątek je oglądałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi