ptrklm Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 witam, sprezentowano mi nowki sztuki nie smigane narty Atomic'a. nie pytajcie mnie jak to sie stalo, ze nikt na nich nie jezdzil do tej pory - mam swoja teorie i jej sie bede trzymal. ale teraz mam pytanko. jakie wiazanie do tego dolozyc? czy pasuja tylko plyty i wiazania Atomic'a? jakies sugestie moze jesli inne? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek1975 Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Wiązanie do Atomic Beta Race 9.22 mam do sprzedania Atomic Race 412 fajne bo z regulacją przód tył, nówki. Jak masz chęć to daj znać na e-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptrklm Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 Wiązanie do Atomic Beta Race 9.22 nie wyswietla mi twoich danych. daj mi znac co i jak (cena, fotki,...) na ptrklm@tlen.pl dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek1975 Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Wiązanie do Atomic Beta Race 9.22 Wysłałem e-mail :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts