ptrklm Napisano 10 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2006 witam, sprezentowano mi nowki sztuki nie smigane narty Atomic'a. nie pytajcie mnie jak to sie stalo, ze nikt na nich nie jezdzil do tej pory - mam swoja teorie i jej sie bede trzymal. ale teraz mam pytanko. jakie wiazanie do tego dolozyc? czy pasuja tylko plyty i wiazania Atomic'a? jakies sugestie moze jesli inne? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 Wiązanie do Atomic Beta Race 9.22 mam do sprzedania Atomic Race 412 fajne bo z regulacją przód tył, nówki. Jak masz chęć to daj znać na e-mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrklm Napisano 16 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 Wiązanie do Atomic Beta Race 9.22 nie wyswietla mi twoich danych. daj mi znac co i jak (cena, fotki,...) na [email protected] dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 19 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2006 Wiązanie do Atomic Beta Race 9.22 Wysłałem e-mail :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi