Leninus Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Witam W chwili obecnej ucze sie jezdzic. Chce zakupic dla siebie deski aby jezdzic na jednych a nie na tym co jest aktualnie w wypozyczalni? Czy FISCHER RCX SUPERACE SC z wiązaniami Fischer FSX 11 RAILFLEX 2 SYSTEM beda dla mnie odpowiednie: waga 107kg, wzrost 190? Jaka długosc 170 czy 175. Jazda czysto amatorski relaks. Moze mi zaproponujesz cos innego? Z góry dzieki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikk Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Do BOBIC`a: Pomóż w doborze desek dla amatora Z nart z wypożyczalni na RC4 SC? Ile jeździsz i czy próbowałeś na RC4 sc? W sumie narta do amatorskiego relaksu )). Z taką wagą i wzrostem to chyba do relaksu lepsze 175 ale Bobic pewnie wie lepiej, bo to on sprzedaje nawięcej Fischerów w Polsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bobic Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Do BOBIC`a: Pomóż w doborze desek dla amatora Bobic nie sprzedaje. Sprzedaja nasi klienci )) My tylko sprowadzamy dla nich A co sie tyczy nart, to moze cos z grupy CX (w nast. sezonie CTX) albo z grupy RX - RX4 tak sobie mysle. A narte z grupy RC4 zawsze mozesz sobie wypozyczyc w Centrum Testowym. No to tyle )) Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leninus Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 Do BOBIC`a: Pomóż w doborze desek dla amatora Dzieki za rade. Jeszcze zawroce Ci glowe jaka dlugosc dla mnie 170 czy 175. Zdrowka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bobic Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Do BOBIC`a: Pomóż w doborze desek dla amatora 175, bo narty z grupy allround nie moga byc radykalnie krotkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts