Homar Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2006 Witam! Mam dwa pytania: 1. Czy ktos jezdzi w rękawicach scotta jesli tak to jak sie sprawują ??, bo własnie takie zakupiłem 2. Mam 179 cm i waze 60 kg jaką długosc gigantek powinienem miec 180 czy 185 ??:> Pozdrawiam Homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 8 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2006 Rękawice,Gigantki Ja jestem szczesliwym posiadaczem rekawic scotta i powiem ze sprawuja sie dobrze (jak to rekawice powyzej 100zł) , zalezy jak je bedziesz eksploatował tak beda wygladac , a co do długosci gigantki to tak:-, jaka deska , do czego ci potrzebna, czy serwisowy sprzet czy sklepowy , tak ogolnie to twoja waga 60kg troche mała jest do tego wzrostu , albo jestes bardzo młody albo bardzo chudy. , albo jedno i drugie . Pozd ADam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2006 Rękawice,Gigantki No młody to ja jestem (15lat) no i chudy 1. Co do nart to na zawody w ktorych startuje to nie potrzeba mi komórek :)a poza tym nie bardzo chyba bym panował seniorskimi gigantkami serwisowymi ;/ . 2. Ja jestem szczesliwym posiadaczem rękawic Scotta o oznaczeniu Rc :) i nigdzie nie moge znalesc ich opisu wiec zapytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2006 Rękawice,Gigantki Właśnie, w jaki zawodach planujesz starty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2006 Rękawice,Gigantki Zawody: Euroliga jesli w tak owa w tym sezonie bedzie a jak nie to inne okręgowe PS: Jacku nie wiem czy tylko u mnie czy u wszystkich na forum ale FORUM szaleje wchodząc na forum (nie zalogowany) na gorze pisze ze Wyloguj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 13 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2006 Rękawice,Gigantki Homar jaki model Scotta zakupiles i ile musiales wykartkowac? Pozdro, Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2006 Rękawice,Gigantki No z tego co jest tu napisane to Racing Concept (Rc) :) nie duzo promocyja 179zł dlatego je kupiłem Pzdr. Homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2006 Rękawice,Gigantki jezeli to jest pelna skora to chyba wlasnie te rekawice byly w zeszlym roku za ok 400zl i to w dodatku na zamowienie glownie, dobry deal zrobiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2006 Rękawice,Gigantki :) no to chyba zrobiłem bo to jest pełna skóra przynajmniej mi sie tak wygląda Pzdr. Homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2006 Rękawice,Gigantki *wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2006 Rękawice,Gigantki Homar, patrz tu --> http://www.scott.pl/zima_product.php?UID=129 cena podana jest na dole !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi