guildenstern Napisano 4 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2003 W Val di Sole jest promocja: od 29.03 sa skipassy za friko. Obejrzalem mapke i wydaje sie ze jedynie na polnocnych stokach w Tonale da sie jezdzic w kwietniu. Tyle ze tam sa tylko 4 orczyki, wiec moga byc kolejki. Jezeli ktos tam byl na przelomie marca i kwietnia to prosze o opinie. No i jeszcze chcialbym wiedziec czy te apartamentowce sa w srodku totalnie syfne czy tylko tak z zewnatrz wygladaja? pozdr marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 4 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2003 Tonale - kwiecien W zeszłym roku na początku marca było już średnio ze śniegiem na stokach południowych (na tzw "zona industriale"). Na lodowcu i na czarnej trasie z lodowca nie było żadnego problemu. Na południowych stokach można wjechać ostatnim z prawej wyciągiem (skrajne są z przesiadkami) i przesiąść się na taki, co jedzie w lewo - to stok zachodni i śnieg - przeważnie rano - jest tam znacznie lepszy. Co do apartamentowców to mój nie był zły, ale może to kwestia przypadku. Miał ważny plus - przez balkon wychodziło się prosto na stok. Pozdr Niwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owen Napisano 6 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2003 Tonale - kwiecien sorki za malo precyzji, ale tam są chyba nie tylko orczyki.Krzesła są i kolejka jest i narciarsko jest ok, rozrywkowo chyba nędza.Stoki są i pln i pld więc coś sobie dobierzesz.Moja re jest pewnie nie na miejscu , bo byłem tam na przeł. st/lu ale ujeździłem się.Zwłaszcza na pln stokach(stoku).Synkowi też sie podobało(ale już sobie radził).Miejscowość zrobiła na mnie wrażenie przejazdowej-bez jakiegokolwiek klimatu(byliśmy tam tylko jeden dzionek) . pozdr owen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi