mac Napisano 7 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2003 Witam wszystkich po powrocie z Dolomitów. Było po prostu rewelacyjnie. I szczerze zazdroszczę wszystkim tym którzy dopiero się tam wybierają. Na dwanaście dni pobytu trafiłem tylko jeden dzień bez słońca, trasy przygotowane rewelacyjnie, po porostu bajka. I na koniec wiadomość dla zainteresowanych: Atomiki 11.12 mają tam po 390EUR. Pozdrawiam wszystkich powakacyjnie Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 9 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2003 Pozdrowienia powakacyjne. A te 11.12 to z wiązaniami (jakimi?), czy bez? I gdzie? Mój kumpel na takie poluje, a wybieramy się w marcu do Val di Fieme. Pozdr Niwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 10 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2003 Pozdrowienia powakacyjne. Niestety same dechy. I obawiam się że w marcu może być problem bo wyglądało mi to na wyprzedaż ostatnich egzemplarzy. A było to w maciaconim w St. Cristina. Pozdrawiam Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola Napisano 10 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2003 Pozdrowienia powakacyjne. No to gratuluję. Ja podczas pobytu w Austrii nawiasem dopiero, co wróciłam... Nie specjalnie widziałam gdzie jadę, a co dopiero jak wygląda krajobraz wokoło mnie. Taka to była widoczność, za to śniegu nie brakowało mogę powiedzieć, że miałam go już dość, jak na trasach zaczynało być tak jak poza nimi:( Ale i tak było rewelacyjnie, między innymi przez ludzi, z którymi tam się wybrałam Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi