Staszek Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Szukam subiektywnych opini o Gerlos . Jadę tam od 25.01. Czego moge sie spodziewać . Czy jest tam dużo ludzi na trasach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Gerlos Witaj chłopie, pewnieś z Warszawy skoro ferie zaczynasz 25.01 ... przez tydzień będzie w Austrii niski sezon a potem to już chyba CK luda dowali ... Ty się chopie o pogode martw a nie o luda - koło obiadu i tak wszyscy walą do restauracji, a Ty wtedy sobie będziesz śmigał ... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Gerlos **************************************************************(gwiazdki na czerwono) tu niebieski i gwiazdki zielone ************************************************************** Gerlos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 20 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Gerlos rozumiem, że to symbolizuje Gerlos pogrążające sie w śniegu ? :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 20 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Gerlos Jo je Ślązakz dziada pradziada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 20 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Gerlos No to masz bliżej na narty )) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 20 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Gerlos Zdecydowanie bliżej. W Szczyrku lub Korbielowie jestem co tydzień w sobotę lub niedzielę . Zpowodu nadmiaru ludzisków staram sie być pod wyciągami skoro świt i tak do 11.00 mogę sie najeździć- potem to stanie w tasiemcowych kolejkach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 20 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Gerlos i prawidłowo bo chodzi o jazdę a nie stanie na nartach - pamiętam stosowałem ten system kiedyś w Marillevie, po dwóch godzinach na pustej trasie góra-dół-góra-dół wracałem, robiłem sobie (i pozostałym) śniadanie i wciągałem się w tłumku na góre, żeby zająć odpowiednie miejsce panoramiczne ) z vino brule )) - bo w Marillevie to tylko tak można było pojeździć - nigdy więcej tam nie pojadę podczas włoskich ferii pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 20 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Gerlos Dokladnie Opis sytuacji: Zaczyna sie zamiec, przychodzi zmierzch, gasna swiatla, a pokrywa rosnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 20 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Gerlos Mam nadzieję że w Gerlos nie będzie w tym czasie masy ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Gerlos Staszku, jedź do tego Gerlos i nie przejmuj się. Wytedy powinno być w miarę spoko i ludzisk na trasach nie tak dużo. Zreszta, jedziesz do jednego z większych ośrodków w Austrii, przy połączaniu z Mayrhofen i Tuxem, od największego. W końcu ludziska mają gdzie tam pojeździć. Proponuję Ci wybrać się pewnego dnia busem do Koenigsleiten, a potem górkami przez Gerlos, aż do Zell i z powrotem do Gerlos. Zajebista wycieczka. Pozdro karlusie ze Ślunska i na dodatek z Witosa, co nie? bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 20 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Gerlos Jasne ze z Witosa , ale to nie ma znaczenia .Jo jechże norciarz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Gerlos No chopie coś ty. Karlusowi z Zawodzia bym nie pedzioł) Pozdro- jo je z Koszutki:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 23 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2002 Gerlos Witaj Winnetou!!! Jesli możesz i się orintujesz,kliknij kiedy orientacyjnie zaczynają się ferie u makaroniarzy..? aby nie wpakować się na kolejki tylko pojezdzić!! oki?-pozdrawiam-marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi