muzin Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 jakie sa plusy i minusy tej stacji???? czy warto tam jechac o tej porze roku???i jaki ma charakter ta stacja? (prorodzinna/,hard-race? )) .) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniuczek Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 Val di Sole No niech KTOS odpowie!:-)Sam tam jade od 6.XII. a info mam skape - tyle ile z foldera biura podrozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 Val di Sole z foldera to naprawde niewiele )) Znajac polskie realia jedziecie do Marillevy 1400. Jest to kompleks glownie apartamentowcow z malymi basenikami ping-pongiem i.t.p. gondola a potem krzeslem mozna sie wyciagnac na gore - fajna trasa jest tez z krzesla po prawej stronie, ale rano, jak nie ma tloku - niestety powrot do Marillevy jest tylko jedna trasa,ktora juz kolo poludnia wyglada tragicznie. Teren ma polaczenie na nartach z Madonna di Campiglio ale jest to zawracanie glowy - niekonczace sie podroze po niebieskich trasach i oslich laczkach z calkiem realnym zagrozeniem, ze w przypadku spoznienia jedynym wyjsciem bedzie powrot taksowka Sama Madonna jest ma piekne trasy ale niestety chyba sa przygotowywane tylko z okazji zawodow. W ogole to jest to niedaleko Mediolanu, wiec w weekendy i ferie dowala tam ludzi. Juz chyba pojezdzic sobie do Folgaridy - ta sam gora tylko zjazd na polnoc. Niedaleko jest Tonale (choc sam zjazd do doliny ma z 10km) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 22 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2002 Val di Sole dzieki wodzu za szczypte informacji,juz niedlugo bede mogl sie sam o tym przekonac chodz nie do konca jestem przekonany o slusznosci wyjazdu w tamte rejony...ale co zrobic? depresja sniegowa dopada mnie coraz bardziej wiec juz musze sie gdzies poslizgac...)) mam nadzieje ze pogoda dopisze i wszystko sie uda!!! pozdrawiam-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 22 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2002 Val di Sole nie bedziesz aniuczek tam sam!!! do zobaczenia byc moze na stoku lub poza nim -muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 22 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2002 Val di Sole i jeszcze jedno - nie skręcaj w Bolzano w prawo na Madonnę/Tonale przez przełęcz tylko wal autostradą prosto i następnym skrętem w prawo - ja raz jechałem przez tę przełęcz - czasami na jedynce - chyba, ze szukasz wrazen - widoki sa piekne ))) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi