Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Val di Sole

muzin

Rekomendowane odpowiedzi

Val di Sole

z foldera to naprawde niewiele :))) Znajac polskie realia jedziecie do Marillevy 1400. Jest to kompleks glownie apartamentowcow z malymi basenikami ping-pongiem i.t.p. gondola a potem krzeslem mozna sie wyciagnac na gore - fajna trasa jest tez z krzesla po prawej stronie, ale rano, jak nie ma tloku - niestety powrot do Marillevy jest tylko jedna trasa,ktora juz kolo poludnia wyglada tragicznie. Teren ma polaczenie na nartach z Madonna di Campiglio ale jest to zawracanie glowy - niekonczace sie podroze po niebieskich trasach i oslich laczkach z calkiem realnym zagrozeniem, ze w przypadku spoznienia jedynym wyjsciem bedzie powrot taksowka

Sama Madonna jest ma piekne trasy ale niestety chyba sa przygotowywane tylko z okazji zawodow. W ogole to jest to niedaleko Mediolanu, wiec w weekendy i ferie dowala tam ludzi. Juz chyba pojezdzic sobie do Folgaridy - ta sam gora tylko zjazd na polnoc.

Niedaleko jest Tonale (choc sam zjazd do doliny ma z 10km)

pzdr

Val di Sole

dzieki wodzu za szczypte informacji,juz niedlugo bede mogl sie sam o tym przekonac chodz nie do konca jestem przekonany o slusznosci wyjazdu w tamte rejony...ale co zrobic? depresja sniegowa dopada mnie coraz bardziej wiec juz musze sie gdzies poslizgac...:))) mam nadzieje ze pogoda dopisze i wszystko sie uda!!! pozdrawiam-muzin

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...