yaro Napisano 17 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2003 Jakie są wasze wrażenia z doliny Stubai, jak trasy, godne polecenia? A może macie porównanie do innych miejsc, np Pitztal? Dzieki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej K Napisano 20 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2003 Stubaital i lodowiec Stubai mi się tam bardzo podobało. Główny teren narciarski to lodowiec Stubai. Informacje na http://www.stubai-gletscher.com Nartostrady 53 km: 20 km niebieskie (bardzo szerokie) chociaż momentami mocno strome np 1 poniżej Eisgrata, 13 km czerwonych, 5 km czarnych, 15 km tras dla miłośnników jazdy poza trasami w tym 10 km Wilde grubin do samego dołu wyciągi:4 Gondole 3 x6 krzesełek 1 x4 krzesła 3 x2 krzesła 9 orczyków 3 dziecięce w przedszkolu Club Micky Maus przepustowość: 36.000 osób/godzinę pozatym w Neustift Elfer (tak sobie) i Fulpmes Slik2000 (całkiem całkiem) W dolinie Zillertal ośrodków jest więcej ale takich szerokich tras nie widziałem gdzie indziej. Zresztą mam nadzieję że zgodnie z planami w sobotę tam pojadę (mam 2 miejsca w aucie w razie chęci zapraszam) Pozdrawiam Andrzej K [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 20 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2003 Stubaital i lodowiec Stubai A na jak dlugo jedziesz? Weekend czy caly tydzien? Pozdrawiam Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej K Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Stubaital i lodowiec Stubai na tydzień od 25.01 do 1.02 wyjazd z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi