fikol Napisano 4 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2003 Zastanawiam się nad wyjazdem do Val di Sole w okresie 13-21/12/2003. Czy ze względu na bonusowy skipass nie będzie za dużo ludzi, nie lubię wystawać w kolejkach, może pojechać później np. początek stycznia w Dolomity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 FREE WEEKS O kolejkach do wyciągów możesz tylko pomarzyć! Mają taką przepustowość, że nawet w szczycie sezonu nie postoisz nawet 2 minut. Też myślę o skorzystaniu z tej promocji, ale mnie bardziej martwi śnieg, bo poprzednie 2 lata w grudniu było zielono jak w maju i dało się pojeżdzić tylko na lodowcach (byłem w Zell am See), i nie jestem przekonany, że w tym przypadku metoda "do trzech razy sztuka" się sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel22 Napisano 10 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2003 FREE WEEKS powiedzcie cos wiecej o tej promocji, na jakich zasadach sie odbywa i czy trzeba cos zrobic/kupic by dostac bonusowy skipass, czy liczba skipassow jest limitowana ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 11 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2003 FREE WEEKS www.valdisole.net - masz pełne info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi