JC Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Pozdrowienia z otwarcia Pucharu Świata w Soelden. Na stronie są już pierwsze zdjęcia z giganta kobiet! W sporcie można śledzić wyniki LIVE! ... a ja lecę na drugi przejazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 No dzięki!!! Zycze miłej zabawy;) . Nam narazie pozostało ogladanie na żywo otwarcia tyrolskiej... w puszce. A jak tam warunki? dojazd na parking pod Rettenbach bez problemu jak sadze.(jade w przyszlym tygodniu wiec info z pierwszej reki bardzo mi się przyda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Warunki narciarskie super! Zatkało mnie jak zobaczyłem system naśnieżania na Rettenbahu ... lodowiec naśnieżany ... koniec świata! Ale to konsekwencja zeszłorocznego braku śniegu na otwarciu PŚ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 No ORF1 od rana już była relacja z lodowca i między innymi była taka migawka z 2005 r. z rozpoczęcia WC i z zeszłego roku smutny epizod(miejmy nadzieję) z Rettenbahu jak biegli w tym temacie "radzą" na stoku co to zrobić- jak wiemy ostatecznie konkuręcje odwołano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi