diablik Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Witajcie W zeszłym roku okazyjnie kupiłem SL9 160cm z Neox 412 06/07 (mam 175cm wzrostu i 78kg wagi). Sprzedałem swoje ukochane Streetracery 8 155cm i nabyłem w/w atomiki. Ale... jeździ mi się jakoś ciężko, mam wrażenie że te narty są o niebo cieższe od Streetracerów. I dł 160 chyba 155 była dla mnie oki. Ale do rzeczy - czy zamienić te atomy na Rx-y 8 ??? Jeżeli lubiłem Salomonki Streetracery 8 to te fischerki bedą oki? Jaka długość? I z jakiego sezonu? Proszę doradzcie. zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 Miły Diabliku, nie kupuj, poczekaj na śnieg, wypożycz, karnij się i wtedy zmień lub nie. wzajemnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2007 - Co do Atomiców, a masz je dobrze zrobione? - Co do zmiany nart to pierwsze wypróbuj, a potem kupuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablik Napisano 5 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 - Co do Atomiców, a masz je dobrze zrobione? - Co do zmiany nart to pierwsze wypróbuj, a potem kupuj! JC co masz na myśli pisząc "dobrze zrobione"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Pytanie dot. przygotowania nart! Jeżeli nie są dobrze przygotowane lub są źle zrobione to może to być powód Twoich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablik Napisano 5 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 U mnie chyba problem tkwi w wadze nart z neox 412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Przeczytaj top: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5818 Co do wagi to są dwie szkoły Cięższa narta jest stabilniejsza i "pewniejsza", ale może sprawiać problemy. Lżejsza łatwiej sie prowadzi, ale może powodować uczucie braku kontroli i mniejszej stabilności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi