woodek Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Witam, Czy ktoś posiada jakąś instrukcję wiązania Z13 do narty Fisher RC4 WC SC z 2007/2008 Proszę o przesłanie skana lub fotki na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 A w czym problem ? Wszystko jest napisane w pudelku na kartkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 a jak ja np.czytać tych kartek nie umiem:confused: to chyba zaniosę do serwisu i pewnie przykręcą ,no nie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 No, to jest jedyna szansa. Nie radzilbym montowac samemu, miedzy innymi ze wzgledu na Flowflex, po drugie na bezpieczenstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodek Napisano 10 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Nie miałem w pudełku właśnie żadnej instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Nie bede tutaj Ci doradzal, bo nie jestem zwolennikiem samodzielnego montazu. Udaj sie do dobrego serwisu, oni zrobia Ci to tak jak powinno byc. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi