herbu Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 Witam. Właśnie mi się ciśnienie podniosło, bo przespałem aukcje na allegro, gdzie licytowane były 10.11. Kurcze i poszły za marne trzy stówy. Pewnie na kolejne takie na allegro trzeba będzie długo czekać. A chciałem się przesiąść ze swoich HCX-ów, bo chyba mi brzuch się powiekszył i waga skoczyła, albo narty zrobiły się za miękkie i przydałoby się coś twardszego. No ale do sprawy - czy produkowane są obecnie jakieś narty, które przy długości 160 cm miałyby promień mniejszy od 11 metrów? I od razu powiem, że nie intelesują mnie ST11, czy SL9. Czy robią jeszcze stare, dobre funcarvery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszk Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 Witam. Właśnie mi się ciśnienie podniosło, bo przespałem aukcje na allegro, gdzie licytowane były 10.11. Kurcze i poszły za marne trzy stówy. Pewnie na kolejne takie na allegro trzeba będzie długo czekać. A chciałem się przesiąść ze swoich HCX-ów, bo chyba mi brzuch się powiekszył i waga skoczyła, albo narty zrobiły się za miękkie i przydałoby się coś twardszego. No ale do sprawy - czy produkowane są obecnie jakieś narty, które przy długości 160 cm miałyby promień mniejszy od 11 metrów? I od razu powiem, że nie intelesują mnie ST11, czy SL9. Czy robią jeszcze stare, dobre funcarvery? Z obecnie produkowanych to przychodzi mi na myśl tylko Elan Speed Magic fusion 10,6/160cm ale to narta "kobieca". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi