Raceman Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 Witam może juz ktos przetestował Red Stary Fis SL na 07/08 Proszę o opinie:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajobb Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 Mam Red Star SL z roku 2003/2004 i super nartka, bardzo dobrze mi się spisywała przez te lata, jeździłem na niej slalomy jak również giganty oczywiście wszystko amatorskie i niczym nie ustępowała innym nartką. Niestety już trochę jest zniszczone i trza będzie wymienić na coś nowszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm8 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Też mam starszy model i jeździ sie super, ale tu musze dodać, że żadnym zawodowcem nie jestem. Niemniej pasuja mi te narty i myślę, że będę chciał sobie kupić nowszy model. Pytanie tylko gdzie i za ile? Może jakiś konkrecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2007 Nowe to mam cennik 07./08 dystrybutor w Katowicach pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Ponawiam pytanie czy ktos ujeżdżał takową nartkę z tego sezonu 07/08. Proszę o opinie i zgóry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi